1mob Corp stocare documente cu 3 sertare Rita

Mobilierul de stocare Rita a fost creat cu acelaşi design neconvenţional ca şi biroul managerial Ragucci astfel încât cele două piese de mobilier să se completeze estetic şi funcţional. Este alcătuit din două compartimente deschise simetrice, divizate fiecare de câte o poliţă, şi un spaţiu central cu trei sertare, din PAL dublumelaminat de 18 mm grosime, canturi ABS colorate, glisiere standard şi mânere aluminiu productie Italia. Dimensiuni ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


1mob Corp stocare documente cu 3 sertare Rita

Mobilierul de stocare Rita a fost creat cu acelaşi design neconvenţional ca şi biroul managerial Ragucci astfel încât cele două piese de mobilier să se completeze estetic şi funcţional.

Este alcătuit din două compartimente deschise simetrice, divizate fiecare de câte o poliţă, şi un spaţiu central cu trei sertare, din PAL dublumelaminat de 18 mm grosime, canturi ABS colorate, glisiere standard şi mânere aluminiu productie Italia.

Dimensiuni :

Lungime: 1800 mm
Adancime: 450 mm
Inaltime: 650 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 1mob Corp stocare documente cu 3 sertare Rita de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 1mob Corp stocare documente cu 3 sertare Rita sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.