Zone Denmark Suport pentru vase fierbinți Hexagon, gri deschis

35,00 lei (1 magazin)
Pete pe masă de la cănile ude? Sau mai rău, masa arsă din cauza unei oale fierbinți? Toate aceste probleme pot fi evitate cu apărătoarea pentru masă de la brand-ul danez Zone. Aceasta este proiectată să se potrivească în mod natural în bucătăriile moderne și accentul de culoare oferit se încadrează perfect în tendințele actuale. ...

Descriere


Zone Denmark Suport pentru vase fierbinți Hexagon, gri deschis

Pete pe masă de la cănile ude? Sau mai rău, masa arsă din cauza unei oale fierbinți? Toate aceste probleme pot fi evitate cu apărătoarea pentru masă de la brand-ul danez Zone. Aceasta este proiectată să se potrivească în mod natural în bucătăriile moderne și accentul de culoare oferit se încadrează perfect în tendințele actuale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zone Denmark Suport pentru vase fierbinți Hexagon, gri deschis de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zone Denmark Suport pentru vase fierbinți Hexagon, gri deschis sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.