Zone Denmark Set 6 suporturi cană cu stand Singles, negru

131,00 lei (1 magazin)
Chiar și suportul pentru căni poate fi un accesoriu ce va aduce eleganța în casa ta. Despre brand: Zone este un brand danez ce lucrează preponderent cu tineri designeri talentați. Împreună, ei creează accesorii ce merg mâna în mână cu trendurile actuale, mergând până la cele mai banale obiecte de uz zilnic, cum ar fi accesoriile de bucătărie. ...

Descriere


Zone Denmark Set 6 suporturi cană cu stand Singles, negru

Chiar și suportul pentru căni poate fi un accesoriu ce va aduce eleganța în casa ta. Despre brand: Zone este un brand danez ce lucrează preponderent cu tineri designeri talentați. Împreună, ei creează accesorii ce merg mâna în mână cu trendurile actuale, mergând până la cele mai banale obiecte de uz zilnic, cum ar fi accesoriile de bucătărie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zone Denmark Set 6 suporturi cană cu stand Singles, negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zone Denmark Set 6 suporturi cană cu stand Singles, negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.