Zipit Wildling Jumbo verde

Confectionat dintr-un fermoar lung, care poate fi desfacut total. Penarul este incapator si te ajuta sa fii organizat. Dincolo de aspectul "Wildling" si de farmecul natural, Wildling este un penar practic, robust pentru stocarea a pana la 30 pixuri si creoiane, cosmetice, bani, telefon mobil si altele. Poate fi folosit ca suport pentru farduri sau etui pentru maruntisuri. Dimensiuni: 23 x 15 x 2 cm. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Zipit Wildling Jumbo verde

Confectionat dintr-un fermoar lung, care poate fi desfacut total. Penarul este incapator si te ajuta sa fii organizat. Dincolo de aspectul "Wildling" si de farmecul natural, Wildling este un penar practic, robust pentru stocarea a pana la 30 pixuri si creoiane, cosmetice, bani, telefon mobil si altele. Poate fi folosit ca suport pentru farduri sau etui pentru maruntisuri. Dimensiuni: 23 x 15 x 2 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zipit Wildling Jumbo verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zipit Wildling Jumbo verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.