Ziaja Manuka Tree Purifying lotiune 200 ml

Ziaja Manuka Tree Purifying, 200 ml, Geluri de curatare pentru femei, Produsul pentru curățarea pielii Ziaja Manuka Tree Purifying reprezintă alegerea potrivită pentru îngrijirea zilnică.Caracteristici:spală ușor și temeinic întreaga fațăreglează producția de sebumnu irită pieleaIngrediente:nu conține săpunCum se utilizează:Se aplică dimineața și/sau seara, pe fața umezită și se spumează. Apoi se clătește. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ziaja Manuka Tree Purifying lotiune 200 ml

Ziaja Manuka Tree Purifying, 200 ml, Geluri de curatare pentru femei, Produsul pentru curățarea pielii Ziaja Manuka Tree Purifying reprezintă alegerea potrivită pentru îngrijirea zilnică.Caracteristici:spală ușor și temeinic întreaga fațăreglează producția de sebumnu irită pieleaIngrediente:nu conține săpunCum se utilizează:Se aplică dimineața și/sau seara, pe fața umezită și se spumează. Apoi se clătește.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ziaja Manuka Tree Purifying lotiune 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ziaja Manuka Tree Purifying lotiune 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.