ZERO Aroma Narghilea - Ice BonBon (50gr)

19,96 lei (1 magazin)
Aroma Narghilea Zero - Bomboane si Gheata Zero este un brand german de arome de Narghilea care inlocuiesc frunzele de tutunu cu celuloza. Asadar nu contine Nicotina , Tar sau Gudron. Aromele Zero sunt un produs realizat din Celuloza , Miere, Glicerina si sirop aromatizat. Sunt compatibile cu orice model de narghilea sau creuzet, se foloseste ca si tutunul de narghilea traditional. Datorita capacitatii de absortie a celulozei, aromele Zero va ofera o aroma intensa si un a ...

Descriere


ZERO Aroma Narghilea - Ice BonBon (50gr)

Aroma Narghilea Zero - Bomboane si Gheata Zero este un brand german de arome de Narghilea care inlocuiesc frunzele de tutunu cu celuloza. Asadar nu contine Nicotina , Tar sau Gudron. Aromele Zero sunt un produs realizat din Celuloza , Miere, Glicerina si sirop aromatizat. Sunt compatibile cu orice model de narghilea sau creuzet, se foloseste ca si tutunul de narghilea traditional. Datorita capacitatii de absortie a celulozei, aromele Zero va ofera o aroma intensa si un abur dens. Fiecare aroma vine intr-o cutie de 50gr, cu inchidere ermetica. Va recomandam sa amestecati aroma inainte de folosire. Daca aroma este prea lichida, prea mentolata, va recomandam sa o treceti printr-un servetel inainte de utilizare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ZERO Aroma Narghilea - Ice BonBon (50gr) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ZERO Aroma Narghilea - Ice BonBon (50gr) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.