Zephyr Z 1001 AU

Aspirator cu Sac Lavabil 3L, 700W Zephyr Z-1001-AU, ideal pentru persoanele care doresc sa inlocuiasca matura clasica cu un sistem modern, are furtun flexibil pentru o utilizare usoara, cat si perie pentru podele, cu 2 roti potrivite atat pentru covoare cat si pardoseala fara sa lase urme. - Aparatul are un sac de praf lavabil, cu volum de 3 litri. - Furtun flexibil cu control pe maner pentru usurinta mai mare in timpul curatarii. - Lungimea totala a cablului de alimentare est ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Zephyr Z 1001 AU

Aspirator cu Sac Lavabil 3L, 700W Zephyr Z-1001-AU, ideal pentru persoanele care doresc sa inlocuiasca matura clasica cu un sistem modern, are furtun flexibil pentru o utilizare usoara, cat si perie pentru podele, cu 2 roti potrivite atat pentru covoare cat si pardoseala fara sa lase urme.

- Aparatul are un sac de praf lavabil, cu volum de 3 litri.

- Furtun flexibil cu control pe maner pentru usurinta mai mare in timpul curatarii.

- Lungimea totala a cablului de alimentare este de aproximativ 5 metri, ceea ce reduce necesitatea schimbarii constante a prizelor. Rularea inapoi a cablului se face automat.

- butonul On / Off este pozitionat astfel incat sa fie confortabil si sa se poata apasa si cu piciorul.

- Rotile mari contribuie la manevrabilitatea excelenta a aspiratorului.

- Doua tuburi de plastic pentru extindere a furtunul.

- Accesoriu principal este potrivit pentru podele dure si covoare si asigura un nivel ridicat de curatare.

- Duza pentru spatii inguste faciliteaza in mod semnificativ curatarea colturilor greu accesibile, a sertarelor si a oricaror spatii inguste.

- Alimentare:220-240V,50/60Hz,700W

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zephyr Z 1001 AU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zephyr Z 1001 AU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.