Zeblaze GTR Silver

  Ceas Smartwatch Zeblaze GTR, 1.3" Full-Round Touch Screen, Bluetooth 5.1, Menstruatie, Music Player, Compatibil Android / IOS, Argintiu   Zeblaze GTR este un ceas inteligent cu monitorizarea sanatatii femeilor.  Afisajul IPS 240x240 pixeli, Full round de 1.3", este protejat de o sticla 2.5D si se afla intr-o carcasa metalica rezistenta. Ceasul va monitoriza activitatea inimii dvs. si va semnala imediat daca exista anomalii. Cu acest ceas inteligent, put ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Zeblaze GTR Silver

 

Ceas Smartwatch Zeblaze GTR, 1.3" Full-Round Touch Screen, Bluetooth 5.1, Menstruatie, Music Player, Compatibil Android / IOS, Argintiu

 

Zeblaze GTR este un ceas inteligent cu monitorizarea sanatatii femeilor. 

Afisajul IPS 240x240 pixeli, Full round de 1.3", este protejat de o sticla 2.5D si se afla intr-o carcasa metalica rezistenta.

Ceasul va monitoriza activitatea inimii dvs. si va semnala imediat daca exista anomalii. Cu acest ceas inteligent, puteti verifica tensiunea arteriala in orice moment. Puteti vizualiza toate datele colectate pentru orice perioada de pe un smartphone conectat. Calendarul incorporat al ciclului feminin va va scuti de griji inutile.

Ceasul va fi un partener excelent atat pentru munca, cat si pentru joaca sau sport, deoarece este echipat cu zece moduri sportive incorporate. Daca sunteti obisnuit sa ascultati muzica in miscare sau in timpul antrenamentului, nu mai trebuie sa scoateti telefonul smartphone pentru a comuta muzica. Acum puteti face acest lucru chiar pe ecranul ceasului. De asemenea, chiar pe ecranul ceasului, puteti citi mesajele primite sau notificarile de la retelele sociale.

Daca doriti sa va imbunatatiti somnul, ceasul va poate ajuta cu acest lucru. Dimineata, veti primi un raport complet privind durata si calitatea somnului. Ceasul va marca momentul adormirii, trezirii si monitorizarii fazelor somnului.

Smartwatch-ul Zeblaze GTR are o durata lunga de viata a bateriei. Durata de viata a bateriei este de 30 de zile in modul de economisire a energiei sau de 18 de zile in modul de utilizare normala. Acest timp de lunga durata este realizat prin utilizarea celui mai recent cip GOODDIX GR5515 eficient din punct de vedere energetic. Incarcarea se face in doar o ora si jumatate, pentru a incarca complet bateria ceasului.

Puteti scufunda in siguranta acest ceas in apa pana la o adancime de 30 metri. De asemenea, este rezistent la caldura si inghet. Intervalul de temperatura de functionare este intre -20°C si 45°C.

 

 

 

Un design rafinat care poate fi atins

Corp metalic



Incinta lui Zeblaze GTR este confectionata din corp metalic rafinat, oferind un raport de rezistenta la greutate si mai putin susceptibilitate la zgarieturi de la activitatile de zi cu zi.

 

GOODDIX GR 5515

Cip de putere ultrascazuta

Obtineti mai mult de la performanta dvs. 24/7 cu noul chipset Goodix GR5515. Zeblaze GTR proceseaza datele mai repede, folosind mai putina energie pentru rezultate mai bune.

 

 

 

Datele sunt mai precise
Tehnologie Precision Sensor Fusion

Noua generatie de tehnologie optica de masurare a ritmului cardiac are o precizie si o fiabilitate mai ridicata. Principiul este  LED-ul senzorului optic pentru ritmul cardiac de pe spatele ceasului iradiaza lumina de pe incheietura mainii si monitorizeaza schimbarea ritmului cardiac prin imprastierea luminii LED.

 

 

 

O inovatie in performanta bateriei Durata de viata a bateriei de pana la 18 zile



Cand este incarcat complet, va puteti relaxa si va puteti bucura de mai mult de o saptamana intreaga de calatorie sau de munca fara a va face griji cu privire la incarctoare. Bucurati-va de pana la 18 zile de activitate si de progres cu un incarcator mai putin in geanta.

 



 

Senzori de ultima generatie Monitorizati-va pulsul 24/7



Monitorul cardiac de ultima generatie foloseste algoritmi de monitorizare si cale optica optimizate pentru a obtine masuratori de inalta precizie, asigurand supravegherea continua cu alerte in timp util.

 



 

Monitorizarea ciclului menstrual Primiti alerta si planificati in avans

Noul Tracker de ciclu menstrual va permite sa urmariti ciclul, sa inregistrati perioade, sa inregistrați detalii si sa analizati dintr-o privire tendintele cu aplicatia H Band. Calendarul de urmarire a perioadei, de asemenea, va permite sa vedeti fereastra fertila viitoare estimata si compara toate statisticile intr-un singur loc, oferindu-va o mai buna imagine de ansamblu a sanatatii dumneavoastra.

 

 

 

Notificare apel primit

Faceti clic pe respingere/dezactivare sunet

Sincronizati apelurile primite cu telefonul mobil. Puteti vizualiza apelul primit prin simpla ridicare a mainii si respingeti sau dezactivati direct telefonul.

 

 

 

Alarme, evenimente, cronometre si multe altele Mai multe functii inteligente utile

Zeblaze GTR poate gestiona cu pricepere agendele, va notifica de apeluri primite sau mesaje, si ofera memento-uri de miscare atunci cand asi fost asezat prea mult timp. Ceasul va va urmari si evenimentele si ofera functia nu deranjati, cronometru si prognoza meteo, precum si activarea setarii alarmelor si cronometrelor.

 

Compatibil cu aplicatia H Band Gestionare optimizata a datelor de sanatate

Zeblaze GTR este conectat la noua aplicatie modernizata H Band, care efectueaza o analiza cuprinzatoare a mai multor surse de date pentru a oferi 24/7 de gestionare a datelor corporale, ajutand utilizatorul sa isi verifice starea fizica in orice moment. Unele functii principale includ afisarea si analiza datelor privind starea de sanatate si exercitarea, impreuna cu gestionarea inteligenta a dispozitivelor.

 

 

Tip produsSmartwatch
MarcaZeblaze
ModelGTR
CuloareArgintiu
MaterialMetal
StilElegant, Casual, Sport
OperareTouch screen + 2 butoane
LimbajEngleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola, Portugheza, etc.
Aplicatie de interactiuneH Band
Sistem de operare compatibilAndroid 4.4, iOS 9.0 sau mai recente
Tip prindereCatarama
Material brataraSilicon + TPU
Latime bratara20 mm
Dimensiuni bratara42 x 45 mm
Grosime carcasa11.6 mm
Greutate51g
Temperatura ambientala operare-20°C ~ 45°C
Hardware
ProcesorGoodix GR5515
Bluetoothv5.1
Raza de actiunePana la 10 m (fara obstacole)
SenzoriAcceleratie (3 axe), Proximitate, Ritm cardiac
Tip alertaVibratie
Rezistenta la apaPana la 30 m
Display
Dimensiune1.3"
Rezolutie240 x 240 px
TipIPS, Full round color touch screen, Sticla 2.5D cu suprafata curbata 175°
FormaRotund
Baterie
TipLi-Polimer
Capacitate180 mAh
Tip incarcareMagnetic
Timp incarcare1.5 ore
Timp operarePana la 18 zile (utilizare normala)
Pana la 30 de zile (Salvare energie)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zeblaze GTR Silver de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zeblaze GTR Silver sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.