Zdrovit Sanohepatic 40+ 30 capsule + 10 capsule Cadou

36,57 lei (1 magazin)
Sanohepatic 40+ -  contine: l -ornitina L-aspartatul  este o combinatie a doi aminoacizi care intensifica procesele de detoxifiere ale amoniacului in ficat. Ca urmare, utilizarea L-ornitinei L-aspartatului reduce nivelele post-prandiale de amoniac. colina  contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor. Colina si vitamina B6 contribuie la metabolismul normal homocisteinei. niacina, vitamina B2, vitamina B6 & ...

Descriere


Zdrovit Sanohepatic 40+ 30 capsule + 10 capsule Cadou

Sanohepatic 40+ - contine:

  • l-ornitina L-aspartatul este o combinatie a doi aminoacizi care intensifica procesele de detoxifiere ale amoniacului in ficat. Ca urmare, utilizarea L-ornitinei L-aspartatului reduce nivelele post-prandiale de amoniac.
  • colina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor. Colina si vitamina B6 contribuie la metabolismul normal homocisteinei.
  • niacina, vitamina B2, vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la normalizarea metabolismului energetic, la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice.
  • lecitina contine fosfolipide esentiale care sustin functionarea normala a ficatului, contribuind la mentinerea sau refacerea structurii celulare a acestuia.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zdrovit Sanohepatic 40+ 30 capsule + 10 capsule Cadou de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zdrovit Sanohepatic 40+ 30 capsule + 10 capsule Cadou sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.