Zdrovit Salviasept spray pentru gat, 20 ml

20,99 lei (1 magazin)
Salviasept spray pentru gat imbraca mucoasa gatului intr-un strat protector, iar nonoparticulele de argint din compozitia dispozitivului medical reduc dezvoltarea microorganismelor. Spray-ul Salviasept este adjuvant in tratamentul amigdalitei, inflamatiei gatului, inflamatiei mucoasei cavitatii bucale sau dupa indepartarea amigdalelor. Extract glicolic de salvie din compozitia Salviasept spray are proprietati antiinflamatoare si imbunatateste starea mucoaselor. Nanoparticulele de ...

Descriere


Zdrovit Salviasept spray pentru gat, 20 ml

Salviasept spray pentru gat imbraca mucoasa gatului intr-un strat protector, iar nonoparticulele de argint din compozitia dispozitivului medical reduc dezvoltarea microorganismelor. Spray-ul Salviasept este adjuvant in tratamentul amigdalitei, inflamatiei gatului, inflamatiei mucoasei cavitatii bucale sau dupa indepartarea amigdalelor. Extract glicolic de salvie din compozitia Salviasept spray are proprietati antiinflamatoare si imbunatateste starea mucoaselor. Nanoparticulele de argint reduc dezvoltarea microorganismelor. Extractul uscat de lichen islandez creaza un strat protector impotriva factorilor externi.

Ingrediente:

Extract glicolic de salvie, nanoparticule de argint, extract uscat de lichen islandez.

Mod de utilizare:

Pentru adulti si copii de peste 7 ani - se pulverizeaza 3 - 4 doze de 3 - 4 ori pe zi.

Perioada de utilizare nu trebuie sa depaseasca 7 zile.

Forma de prezentare:

Spray 20 ml

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zdrovit Salviasept spray pentru gat, 20 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zdrovit Salviasept spray pentru gat, 20 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.