Zdrovit Bellbiotin 30cpr

de la 87,90 lei (4 magazine)
Biotina  este o substanta activa apartinand vitaminelor hidrosolubile din grupul B. Biotina contribuie la mentinerea sanatatii pielii si parului, la metabolismul energetic optim si la metabolismul normal al macronutrientilor. Coada-calului  este o planta perena, bogata in siliciu. Contine si flavonoide si vitamina C, renumita pentru beneficiile sale asupra parului. Capsicum annuum (Ardeiul-iute)  are continut mare de antioxidanti si capsaicina, care stimuleaza ...

Descriere


Zdrovit Bellbiotin 30cpr

Biotina este o substanta activa apartinand vitaminelor hidrosolubile din grupul B. Biotina contribuie la mentinerea sanatatii pielii si parului, la metabolismul energetic optim si la metabolismul normal al macronutrientilor.

Coada-calului este o planta perena, bogata in siliciu. Contine si flavonoide si vitamina C, renumita pentru beneficiile sale asupra parului.

Capsicum annuum (Ardeiul-iute) are continut mare de antioxidanti si capsaicina, care stimuleaza cresterea parului. 

Arugula este bogata in vitamina C si vitamina A.

Ingrediente: Biotina 10 mg (20000%*), Keratina pulbere 60 mg, Extract de Arugula 100 mg, Extract din Coada-calului 50 mg, Extract de Ardei-iute 10 mg.

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi.

Destinat adultilor.  

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. 

Produs in Polonia

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zdrovit Bellbiotin 30cpr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zdrovit Bellbiotin 30cpr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.