Zdrovit Aspasia Collagen Beauty, 28 flacoane

de la 105,00 lei (3 magazine)
Pentru o piele rasfatata.- Frumusetea incepe din interior Beneficii : Completeaza dieta cu ingrediente esentiale pentru reactivarea formarii de colagen si acid hialuronic, necesare pentru a reinnoi aspectul pielii, parului si unghiilor Actioneaza din interior pentru a conferi fermitate si hidratare pielii, stimuland nivelul de colagen si elastina Reduce liniile fine si ridurile mai adanci Pielea isi va recapata elasticitatea si stralucirea, iar parul si unghiile vor avea un asp ...

Descriere


Zdrovit Aspasia Collagen Beauty, 28 flacoane

Pentru o piele rasfatata.- Frumusetea incepe din interior

BeneficiiCompleteaza dieta cu ingrediente esentiale pentru reactivarea formarii de colagen si acid hialuronic, necesare pentru a reinnoi aspectul pielii, parului si unghiilor
Actioneaza din interior pentru a conferi fermitate si hidratare pielii, stimuland nivelul de colagen si elastina
Reduce liniile fine si ridurile mai adanci
Pielea isi va recapata elasticitatea si stralucirea, iar parul si unghiile vor avea un aspect mai sanatos
Recomandat pentru stimularea productiei naturale de colagen, pentru imbunatatirea aspectului pielii, parului si unghiilor, sau pentru a preveni, din interior, semnele naturale de imbatranire.
Ingredientecolagen
acid hialuronic
biotina
vitamina E
vitamina C
zinc.
Colagenul este o proteina naturala din organism si reprezinta aproximativ 30% din toate proteinele celulare. Acesta ajuta la cresterea elasticitatii pielii, sprijinind astfel atenuarea ridurilor si a liniilor subtiri.
Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in corpul uman, fiind un hidratant biologic al pielii. Aproximativ 50% din acidul hialuronic este concentrat la nivelul pielii, dar scade odata cu varsta.
Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, ceea ce ajuta implicit, la mentinerea elasticitatii si tonusului pielii. De asemenea, contribuie la protejarea celulelor (inclusiv ale pielii) impotriva stresului oxidativ.
Biotina contribuie la mentinerea sanatatii pielii si parului.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Zincul contribuie la mentinerea sanatatii pielii si la metabolismul normal al acizilor grasi.
Mod de administrare1 flacon buvabil pe zi, de preferat seara.
Solutia se poate consuma direct sau diluata in 100 ml apa, ceai, suc sau orice alt lichid. Produsul este destinate doar adultilor.
Mod de prezentare28 flacoane

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zdrovit Aspasia Collagen Beauty, 28 flacoane de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zdrovit Aspasia Collagen Beauty, 28 flacoane sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.