Yves Saint Laurent Opium 2009 EDP 30 ml

Yves Saint Laurent  este unul dintre marile nume din lumea modei, precum Christian Dior sau Coco Chanel. Într-adevăr, Yves Saint Laurent și-a făcut debutul ca designer de modă la Dior la mijlocul anilor 1950. După moartea designerului de modă Dior, a devenit, la doar 21 de ani, designerul principal al Casei Dior. În 1962, a fondat compania sa Yves Saint Laurent și aproape imediat a lansat primul său parfum ciprat  „Y” , care se vinde cu su ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Yves Saint Laurent Opium 2009 EDP 30 ml

Yves Saint Laurent este unul dintre marile nume din lumea modei, precum Christian Dior sau Coco Chanel. Într-adevăr, Yves Saint Laurent și-a făcut debutul ca designer de modă la Dior la mijlocul anilor 1950. După moartea designerului de modă Dior, a devenit, la doar 21 de ani, designerul principal al Casei Dior.

În 1962, a fondat compania sa Yves Saint Laurent și aproape imediat a lansat primul său parfum ciprat „Y”, care se vinde cu succes până astăzi. Parfumurile de lux Yves Saint Laurentapelează în special la adevărații gurmanzi. Opium Paris îndrăzneț, floral, Yvresse crocant sau Elle modern, toate parfumurile Yves Saint Laurent reflectă spiritul de perfecțiune și rafinament al mărcii. Dar Yves Saint Laurent oferă și noi parfumuri ușor orientale și florale și deschide lumea parfumurilor sale către clienții mai tineri.

Descoperă mai multe parfumuri Yves Saint Laurent, pe care le vei iubi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yves Saint Laurent Opium 2009 EDP 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yves Saint Laurent Opium 2009 EDP 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.