Yves Rocher Ser restructurant cu acţiune ultra-toleranta

79,00 lei (1 magazin)
Textura fluida cu actiune ultra-toleranta a acestui ser, invaluie tenul in confort. Ridurile sunt reduse, iar tenul este mai ferm. Formula sa dermo-calmanta indeplineste toate dorintele tenului sensibil. Senzatiile de disconfort sunt calmate imediat, iar tenul este protejat. Testat sub control dermatologic si alergologic. Formula ce contine peste 97,9% ingrediente de origine naturala. Fara parfum, alcool, silicon si ulei mineral. Produs vegan (formulat fara derivati de origine animala) ...

Descriere


Yves Rocher Ser restructurant cu acţiune ultra-toleranta

Textura fluida cu actiune ultra-toleranta a acestui ser, invaluie tenul in confort. Ridurile sunt reduse, iar tenul este mai ferm. Formula sa dermo-calmanta indeplineste toate dorintele tenului sensibil. Senzatiile de disconfort sunt calmate imediat, iar tenul este protejat. Testat sub control dermatologic si alergologic. Formula ce contine peste 97,9% ingrediente de origine naturala. Fara parfum, alcool, silicon si ulei mineral. Produs vegan (formulat fara derivati de origine animala). Ambalaj din carton obtinut din paduri gestionate in mod durabil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yves Rocher Ser restructurant cu acţiune ultra-toleranta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yves Rocher Ser restructurant cu acţiune ultra-toleranta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.