Yope St. John s Wort gel de dus natural 400 ml

Yope St. John's Wort, 400 ml, Geluri de dus pentru femei, Gelul de duÈ™ Yope St. John's Wort este o parte esenÈ›ială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea uÈ™or, dar temeinic È™i îi conferă hidratarea necesară.Caracteristici:hrăneÈ™te È™i tratează pieleaspală pielea È™i îndepărtează impuritățileameliorează tensionarea a pielii È™i o protejează împotriva irităriiCum se utilizează:Se aplică în timpul duÈ™ului sau al băii. Se aplică pe &i ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Yope St. John s Wort gel de dus natural 400 ml

Yope St. John's Wort, 400 ml, Geluri de dus pentru femei, Gelul de duÈ™ Yope St. John's Wort este o parte esenÈ›ială a rutinei zilnice de igienă. Curăță pielea uÈ™or, dar temeinic È™i îi conferă hidratarea necesară.Caracteristici:hrăneÈ™te È™i tratează pieleaspală pielea È™i îndepărtează impuritățileameliorează tensionarea a pielii È™i o protejează împotriva irităriiCum se utilizează:Se aplică în timpul duÈ™ului sau al băii. Se aplică pe întregul corp È™i se clăteÈ™te cu apă caldă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yope St. John s Wort gel de dus natural 400 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yope St. John s Wort gel de dus natural 400 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.