Yesido Gravity Grip C100, Negru

Telefonul tot aluneca din suportul auto? Cand conduci este important sa fii atent la drum, iar pentru eliminarea oricaror probleme legate de telefon, iti sugeram sa alegi acest suport telefon auto cu prindere in grila de ventilatie, ce fixeaza ferm smartphone-ul in pozitie. Manevrare telefon cu o singura mana Poti roti telefonul la 360° daca alegi acest suport auto cu prindere in grila de ventilatie, astfel ca vei prelua apeluri telefonice sau video si urmari GPS-ul ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Yesido Gravity Grip C100, Negru

Telefonul tot aluneca din suportul auto?
Cand conduci este important sa fii atent la drum, iar pentru eliminarea oricaror probleme legate de telefon, iti sugeram sa alegi acest suport telefon auto cu prindere in grila de ventilatie, ce fixeaza ferm smartphone-ul in pozitie.

Manevrare telefon cu o singura mana
Poti roti telefonul la 360° daca alegi acest suport auto cu prindere in grila de ventilatie, astfel ca vei prelua apeluri telefonice sau video si urmari GPS-ul dintr-o pozitie confortabila, accesibila cu o singura mana.


Compatibilitate cu dispozitive multiple

Suport telefon auto universal potrivit cu o gama larga de smartphone-uri, cu diagonala de cuprinsa intre 4 - 7 inci.
Interiorul bratelor de fixare este din silicon, oferind protectie impotriva zgarieturilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yesido Gravity Grip C100, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yesido Gravity Grip C100, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.