Yesido C71 Black

39,99 lei (1 magazin)
Cum alegi cel mai bun suport telefon auto? Iti sugeram sa alegi acest stand smartphone fiindca ofera o sustinere ferma a telefoanelor cu diagonala de pana la 7 . Conduci chiar si pe teren accidentat Fie ca parcurgi un drum montan sau o straduta neasfaltata, cu acest suport telefon nu vei avea nicio grija gratie insertiilor siliconice antialunecare . Tu stii care sunt avantajele prinderii in grila de ventilatie? Nu obtureaza vizibilitatea asupra traficului si asigura u ...

Descriere


Yesido C71 Black

Cum alegi cel mai bun suport telefon auto? Iti sugeram sa alegi acest stand smartphone fiindca ofera o sustinere ferma a telefoanelor cu diagonala de pana la 7 . Conduci chiar si pe teren accidentat Fie ca parcurgi un drum montan sau o straduta neasfaltata, cu acest suport telefon nu vei avea nicio grija gratie insertiilor siliconice antialunecare . Tu stii care sunt avantajele prinderii in grila de ventilatie? Nu obtureaza vizibilitatea asupra traficului si asigura unghiul perfect de vizionare prin rotire la 360 si inclinare la 180 . Design creat pentru nevoile tale Bratele de sustinere sunt actionate prin doua arcuri rezistente, iar partea inferioara prezinta un decupaj ce permite efectuarea incarcarii prin fir. Comanda acum! Specificatii: Materiale: ABS, silicon; Dimensiuni: 6.9 x 10.9 x 6.5cm; Greutate: 66g; Compatibilitate: telefoane cu diagonala de 4 - 7 , latime 63 - 93mm, grosime max. 15mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yesido C71 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yesido C71 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.