YATO YT-84901

de la 718,00 lei (2 magazine)
Un fierăstrău puternic și ergonomic pentru o muncă confortabilă și ușoară. Are sisteme care sporesc siguranța și confortul utilizatorului. Parametrii utilizați măresc eficiența sculei și permit utilizarea acesteia în lucrările de grădină avansate. Funcționează bine atunci când taie arbori și tăie arbori și ramuri. putere: 2,4 CP capacitatea motorului: 45,1 cm3 ghid: 16 " dimensiunea lanțului: 0,375 sistemul de aerisire a combustibilului pornire ușoar ...

Descriere


YATO YT-84901

Un fierăstrău puternic și ergonomic pentru o muncă confortabilă și ușoară. Are sisteme care sporesc siguranța și confortul utilizatorului. Parametrii utilizați măresc eficiența sculei și permit utilizarea acesteia în lucrările de grădină avansate. Funcționează bine atunci când taie arbori și tăie arbori și ramuri.

pornire ușoară - funcția de pornire ușoară

Capac transparent pentru rezervor pentru controlul ușor al cantității de lichid

mâner anti-vibrație

confortabil, mâner profilate

ghidaj acoperă

lubrifierea automată a lanțurilor

în conformitate cu standardul de emisii EURO 2

Tasta universală inclusă

putere2,4 CP
capacitatea motorului45,1 cm3
ghid16 "
dimensiunea lanțului0,375

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul YATO YT-84901 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru YATO YT-84901 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.