YATO Tester tensiune cu inducție 5 - 1000 V YT-28311

60,00 lei (1 magazin)
Tester de tensiune inducție marca YATO YT-28311. Proiectat pentru detectarea tensiunii în fire electrice în intervalul 5-1000V . În plus, vă permite să efectuați un test de continuitate a cablului. Acționând pe principiul inducției, acesta indică contactless dacă firele sunt sub tensiune. Tensiunea detectată în cabluri este semnalizată de un LED și un semnal sonor . În schimb, eliminarea fără contact direct a vârfului cu un fir izolat crește si ...

Descriere


YATO Tester tensiune cu inducție 5 - 1000 V YT-28311

Tester de tensiune inducție marca YATO YT-28311.

Proiectat pentru detectarea tensiunii în fire electrice în intervalul 5-1000V . În plus, vă permite să efectuați un test de continuitate a cablului.

Acționând pe principiul inducției, acesta indică contactless dacă firele sunt sub tensiune. Tensiunea detectată în cabluri este semnalizată de un LED și un semnal sonor . În schimb, eliminarea fără contact direct a vârfului cu un fir izolat crește siguranța de utilizare și grăbește lucrul .

Reglarea sensibilității permite detectarea filetelor sub tensiune de la distanță, precum și în pereți.

În plus, LED -ul încorporat vă permite să iluminați locul de muncă, îmbunătățind semnificativ performanțele testelor în locuri întunecate.

Testerul este alimentat cu două baterii de 1,5V (AAA) . Are un comutator ON / OFF . Pe de altă parte, funcția AUTO-POWER OFF încorporată o oprește după un timp de inactivitate, reducând consumul bateriei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul YATO Tester tensiune cu inducție 5 - 1000 V YT-28311 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru YATO Tester tensiune cu inducție 5 - 1000 V YT-28311 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.