Yamuna Lapte Demachiant cu Ulei de Masline, 250ml

40,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Lapte Demachiant cu Ulei de Masline Yamuna, 250ml:  Demachiant ce are rolul de a curata eficient impuritatile si machiajul de pe ten. Formula acestuia, bogata in colagen si vitamine, sustine curatarea, detoxifierea, hranirea si protejarea pielii. Dupa curatare, pielea va ramane proaspata, catifelata si placuta la atingere. De asemenea, produsul nu contine coloranti, arome artificiale sau substante de origine animala. Ingrediente:  Aqua, Caprylic/ ...

Descriere


Yamuna Lapte Demachiant cu Ulei de Masline, 250ml

Descrierea produsului:
Lapte Demachiant cu Ulei de Masline Yamuna, 250mlDemachiant ce are rolul de a curata eficient impuritatile si machiajul de pe ten. Formula acestuia, bogata in colagen si vitamine, sustine curatarea, detoxifierea, hranirea si protejarea pielii. Dupa curatare, pielea va ramane proaspata, catifelata si placuta la atingere. De asemenea, produsul nu contine coloranti, arome artificiale sau substante de origine animala.
IngredienteAqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Triethylhexanoin, Betaine, Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Olea Europaea Fruit Oil, Polyperfluoroethoxymethoxy Difluoroethyl PEG Phosphate, Hydrogenated Polydecene, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Salicylic Acid, Parfum, Trideceth-6, Sorbic Acid, Sodium Hyaluronate.
Mod de utilizareProdusul se aplica pe piele si se maseaza timp de 3-4 minute pentru a permite ingredientelor active sa patrunda in pori. Rezidurile ramase se sterg cu o discheta demachianta.
BeneficiuCuratare, Revitalizare.
Cantitate250 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yamuna Lapte Demachiant cu Ulei de Masline, 250ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yamuna Lapte Demachiant cu Ulei de Masline, 250ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.