Xiaomi Mini Sonic Facial Device MS2010 Roz

69,00 lei (1 magazin)
Versiunea Mini a periei faciale electrica inFace Sonic Facial Device, modelul MS2010 este perfecta pentru a patrunde in zonele mai sensibile cum ar fi zona din jurul nasului si a gurii. O poti folosi cu usurinta oricand si oriunde ai nevoie, este de dimensiuni mici ceea ce o face fun-size si travel-size in acelasi timp! Chiar daca este mica si portabila, peria electrica este de o calitate superioara din toate punctele de vedere: materialul de silicon medical, aprobat de FDA, calitatea ...

Descriere


Xiaomi Mini Sonic Facial Device MS2010 Roz

Versiunea Mini a periei faciale electrica inFace Sonic Facial Device, modelul MS2010 este perfecta pentru a patrunde in zonele mai sensibile cum ar fi zona din jurul nasului si a gurii. O poti folosi cu usurinta oricand si oriunde ai nevoie, este de dimensiuni mici ceea ce o face fun-size si travel-size in acelasi timp!
Chiar daca este mica si portabila, peria electrica este de o calitate superioara din toate punctele de vedere: materialul de silicon medical, aprobat de FDA, calitatea periilor si cele 3 trepte de viteza care curata si maseaza.
Perie faciala electrica Mini inFace Sonic Facial Device MS2010– Caracteristici - Mica si portabila - 3 trepte de viteze - Tehnologie Dual Sonic - Silicon medical certificat de FDA - Rezistenta la apa IPX7 - Timer de 90 secunde


Nascuta din dragostea pentru frumusetePeria faciala electrica Mini inFace Sonic Facial Device MS2010 curata in profunzime tenul, elimina punctele negre, celulele moarte si inlatura sebumul. In acelasi timp iti ofera un micromasaj care contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine si, implicit, la un aspect ferm si luminos al tenului.
Design delicat Peria electrica este realizata dintr-un metal tungsten, cu un motor performant, cu un buton fin, acoperita cu silicon medical. inFace Sonic Facial Mini Device MS2010 este construita special pentru tine, cu o textura impecabila. Cele 3 trepte de viteza pot fi folosite pe orice tip de ten, zilnic. Autonomia bateriei este de pana la 260 minute la utilizare zilnica. Viteza de rotatie este controlata de motorul centrifugal, iar tehnologia dual sonica face ca vibratiile sa fie generate vertical pe piele.


Trei zone de curatare Perii de pe suprafata periei electrice inFace Mini MS2010 dau o senzatie placuta in contact cu pielea fetei. Dispozitivul este prevazut cu 3 tipuri de pori: grosi, medii si subtiri (perii grosi fiind de culoarea cea mai intensa) care asigura o curatare pe 3 niveluri: - precisa; - generala; - in profunzime.
Silicon mai gros, textura mai buna Silicon medical, certificat de FDA (U.S. Food and Drug Administration) cu o grosime de 4.5 mm iti lasa pielea mai delicata si mai fina.


Timer de 90 secunde Peria faciala are un mod de lucru de 90 de secunde, care iti asigura un ciclu perfect de curatare, fara a deteriora si obosi pielea.
Rezistenta la apa, clasa de protectie IPX7 Imediat ce ai terminat cu rutina de ingrijire a tenului, spala dispozitivul sub jetul de apa.

Vezi si Politica de Retur. Culoare: Roz Autonomie: Aproximativ 260 minute sau 170 de utilizari Baterie: Da, nereincarcabila Dimensiuni: 6.45 x 5.3 x 3.03 cm Greutate: 0.067 kg Material: Silicon medical Pachetul contine: Perie faciala electrica Mini inFace Sonic Facial Device MS2010, manual de utilizare Temperatura operare: -10 °C ~ 40 °C Mod viteza: 3 viteze, 3300-5500 rotatii pe minut Functii: Masaj, Vibromasaj, Curatare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xiaomi Mini Sonic Facial Device MS2010 Roz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xiaomi Mini Sonic Facial Device MS2010 Roz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.