Xiaomi Mi USB-C to HDMI Adapter

Poti vedea filmele 4k de pe telefon pe televizor daca conectezi cele doua dispozitive cu Cablul adaptor multiport Xiaomi MI USB Type-C pentru HDMI 4K. De altfel, cu ajutorul acestui cablu poti conecta smartphone-ul si la alte dispozitive externe precum laptop-ul sau un monitor 4k.  Prin intermediul Cablului adaptor multiport Xiaomi MI USB Type-C pentru HDMI 4K, transmisia de date se face la viteze mari de pana la 5Gbps. In plus, suporta 1080P HD decodifica video 3D si mai mult ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Xiaomi Mi USB-C to HDMI Adapter

Poti vedea filmele 4k de pe telefon pe televizor daca conectezi cele doua dispozitive cu Cablul adaptor multiport Xiaomi MI USB Type-C pentru HDMI 4K. De altfel, cu ajutorul acestui cablu poti conecta smartphone-ul si la alte dispozitive externe precum laptop-ul sau un monitor 4k. 

Prin intermediul Cablului adaptor multiport Xiaomi MI USB Type-C pentru HDMI 4K, transmisia de date se face la viteze mari de pana la 5Gbps. In plus, suporta 1080P HD decodifica video 3D si mai multe formate de transmisie 3D.

Transmite imaginile 4K HD de de pe ecranul telefonului mobil pe televizor, monitor, laptop. Are un design coaxial de calitate, capacitate ridicata antioxidanta si transmisie stabila a semnalului. Totodata, este mic asa ca poate fi trasportat cu usurinta oriunde. 

Viteza transmisie date: 5 Gbps
Conectare interfata: USB Type-C
Porturi: 1 x HDMI monitor TV (pana la 4K HD); 1 x USB 3.0, 1 x USB Type-C
Compatibilitate: universal USB Type-C
Tensiune iesire : 5 – 20V / 0 – 3.5A
Dimensiuni / greutate: 150 x 50 x 11 mm / 0.035 g, lungime cablu: 0.15 m
 
Porturi I/O 1 x USB 3.0
1 x USB Type-C
1 x HDMI
Dimensiune (mm) 150 x 50 x 11
Greutate (g) 321

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xiaomi Mi USB-C to HDMI Adapter de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xiaomi Mi USB-C to HDMI Adapter sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.