Worker Sina de schimb pentru role Alu

129,00 lei (1 magazin)
Sina de schimb pentru role este fabricata din aluminiu, contine roti din poliuretan si rulmenti de inalta precizie ABEC 5. Sina se inlocuieste rapid cu ajutorul a 3 suruburi si este compatibila cu patinele Action Frio si WORKER Patino. Sina robusta din aluminiu Fixare cu 3 suruburi (nu sunt incluse) Diametru roti: 64 mm Material roti: PU, duritate 82A Rulmenti: ABEC 5 Carbon Greutate maxima a utilizatorului: 60 kg Pretul este pentru o pereche ...

Descriere


Worker Sina de schimb pentru role Alu

Sina de schimb pentru role este fabricata din aluminiu, contine roti din poliuretan si rulmenti de inalta precizie ABEC 5. Sina se inlocuieste rapid cu ajutorul a 3 suruburi si este compatibila cu patinele Action Frio si WORKER Patino.

Sina robusta din aluminiu
Fixare cu 3 suruburi (nu sunt incluse)
Diametru roti: 64 mm
Material roti: PU, duritate 82A
Rulmenti: ABEC 5 Carbon
Greutate maxima a utilizatorului: 60 kg
Pretul este pentru o pereche

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Worker Sina de schimb pentru role Alu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Worker Sina de schimb pentru role Alu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.