WoodWick Palm Leaf lumanare parfumata 275 g

Woodwick Palm Leaf, 275 g, lumânare parfumată Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Woodwick Palm Leaf umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum de fructeparfum proaspătparfum de varăCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


WoodWick Palm Leaf lumanare parfumata 275 g

Woodwick Palm Leaf, 275 g, lumânare parfumată Parfumuri pentru casa, Lumânarea parfumată Woodwick Palm Leaf umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.Caracteristici:parfum de fructeparfum proaspătparfum de varăCum se utilizează:Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul WoodWick Palm Leaf lumanare parfumata 275 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru WoodWick Palm Leaf lumanare parfumata 275 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.