WoodWick Lumânare parfumată vază mare Currant 609,5 g

108,00 lei (1 magazin)
Lumânarea Currant aduce un amestec fructat de coacăze dulci cu o picătură de suc de mandarină. Această lumânare cu capac tipic din lemn, va parfuma casa dvs. și o va umple cu sunetul delicat de trosnituri ale fitilului arzând, care creează o atmosferă de confort și relaxare. Pentru că casa este acolo unde se aud trosnituri de lemn arzând. Fitilul este fabricat din lemn natural.Forma patentată a fitilului de lemn Pluswick® Innovation creează sunetul liniștitor ale t ...

Descriere


WoodWick Lumânare parfumată vază mare Currant 609,5 g

Lumânarea Currant aduce un amestec fructat de coacăze dulci cu o picătură de suc de mandarină. Această lumânare cu capac tipic din lemn, va parfuma casa dvs. și o va umple cu sunetul delicat de trosnituri ale fitilului arzând, care creează o atmosferă de confort și relaxare. Pentru că casa este acolo unde se aud trosnituri de lemn arzând. Fitilul este fabricat din lemn natural.Forma patentată a fitilului de lemn Pluswick® Innovation creează sunetul liniștitor ale trosniturilor de lemn arzând. Forma unica a fitilului permite dizolvarea cerii de până la 5 ori mai rapid decât în cazul fitilului clasic de bumbac. Astfel, umple rapid odaia cu aroma sa plăcută. Acest fitil brevetat garantează o ardere frumoasă și curată, fără funingine pe sticlă. Creează un sunet plăcut de lemn arzând. Capacul din lemn poate servi ca suport pentru lumânarea aprinsă și protejează mobilierul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul WoodWick Lumânare parfumată vază mare Currant 609,5 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru WoodWick Lumânare parfumată vază mare Currant 609,5 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.