WoodWick Lumânare parfumată in vază mare Smoked Walnut & Maple 609,5 g

108,00 lei (1 magazin)
Aroma lemnului carbonizat și a nucilor prăjite în combinație cu tonurile de arțar dulce creează o aromă neobișnuit de atractivă. Această lumânare cu capac tipic din lemn, va parfuma casa dvs. și o va umple cu sunetul delicat de trosnituri ale fitilului arzând, care creează o atmosferă de confort și relaxare. Pentru că casa este acolo unde se aud trosnituri de lemn arzând. Fitilul este fabricat din lemn natural.Forma patentată a fitilului de lemn Pluswick® Innovat ...

Descriere


WoodWick Lumânare parfumată in vază mare Smoked Walnut & Maple 609,5 g

Aroma lemnului carbonizat și a nucilor prăjite în combinație cu tonurile de arțar dulce creează o aromă neobișnuit de atractivă. Această lumânare cu capac tipic din lemn, va parfuma casa dvs. și o va umple cu sunetul delicat de trosnituri ale fitilului arzând, care creează o atmosferă de confort și relaxare. Pentru că casa este acolo unde se aud trosnituri de lemn arzând. Fitilul este fabricat din lemn natural.Forma patentată a fitilului de lemn Pluswick® Innovation creează sunetul liniștitor ale trosniturilor de lemn arzând. Forma unica a fitilului permite dizolvarea cerii de până la 5 ori mai rapid decât în cazul fitilului clasic de bumbac. Astfel, umple rapid odaia cu aroma sa plăcută. Acest fitil brevetat garantează o ardere frumoasă și curată, fără funingine pe sticlă. Creează un sunet plăcut de lemn arzând. Capacul din lemn poate servi ca suport pentru lumânarea aprinsă și protejează mobilierul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul WoodWick Lumânare parfumată in vază mare Smoked Walnut & Maple 609,5 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru WoodWick Lumânare parfumată in vază mare Smoked Walnut & Maple 609,5 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.