WoodWick Lumânare parfumată Fireside in cutie cadou 453,6 g

170,00 lei (1 magazin)
Lumânarea parfumată Fireside ascunde parfumul de chihlimbar, vetiver și mosc, care surprind cel mai bine atmosfera unei seri confortabile lângă șemineul aprins.Cap: bergamotă italiană, coajă de mărInima: chihlimbar auriu, stejar negruBaza: mahon carbonizat, vetiver, moscDatorită fitilului HEARTHWICK® FLAME unic, acest tip de lumânare aduce experiența confortului perfect de lângă șemineu. Sunetul fin al trosnetului și flacăra jucăușa creează o atmosferă unică. Ar ...

Descriere


WoodWick Lumânare parfumată Fireside in cutie cadou 453,6 g

Lumânarea parfumată Fireside ascunde parfumul de chihlimbar, vetiver și mosc, care surprind cel mai bine atmosfera unei seri confortabile lângă șemineul aprins.Cap: bergamotă italiană, coajă de mărInima: chihlimbar auriu, stejar negruBaza: mahon carbonizat, vetiver, moscDatorită fitilului HEARTHWICK® FLAME unic, acest tip de lumânare aduce experiența confortului perfect de lângă șemineu. Sunetul fin al trosnetului și flacăra jucăușa creează o atmosferă unică. Arde până la 50 de ore,Amestecul de parafină premium și ceară de soia cu arome foarte concentrate asigură o ardere curată, fără reziduuri neplăcute. Esențele au fost atent selectate pentru a umple camera cu un parfum de lungă durată. Forma deschisă a lumânării crește suprafața de evaporare a esenței aromatice și asigură o experiență parfumată uniformă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul WoodWick Lumânare parfumată Fireside in cutie cadou 453,6 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru WoodWick Lumânare parfumată Fireside in cutie cadou 453,6 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.