Wharfedale Evo 4.S White

3.249,00 lei (1 magazin)
Noua serie Wharfedale EVO4 s-a nascut din cercetarea si dezvoltarea extensiva ce au produs boxele de top ELYSIAN si imprumuta o mare parte din tehnologiile introduse pe ELYSIAN. S-a pus accentul pe dezvoltarea AMT, avand ca rezultat o modalitate diferita a reproducerii detaliului frecventelor inalte in mod eficient si precis. Tehnologia similara cu ELYSIAN a incintelor ofera o baza stabila si solida pentru unitatile driver cu muchii curbate pentru a ajuta integrarea difuzoarelor cu ac ...

Descriere


Wharfedale Evo 4.S White

Noua serie Wharfedale EVO4 s-a nascut din cercetarea si dezvoltarea extensiva ce au produs boxele de top ELYSIAN si imprumuta o mare parte din tehnologiile introduse pe ELYSIAN. S-a pus accentul pe dezvoltarea AMT, avand ca rezultat o modalitate diferita a reproducerii detaliului frecventelor inalte in mod eficient si precis. Tehnologia similara cu ELYSIAN a incintelor ofera o baza stabila si solida pentru unitatile driver cu muchii curbate pentru a ajuta integrarea difuzoarelor cu acustica incaperii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wharfedale Evo 4.S White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wharfedale Evo 4.S White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.