Wenko Tijă extensibilă Hercules, lungime maximă 80 cm

Ai auzit până acum de Wenko ? Acest brand popular german produce accesorii casnice practice și perfect funcționale care îți vor simplifica viața de zi cu zi. Fie că te este vorba despre curățenie sau despre organizarea lucrurilor într-un dressing, baie sau bucătărie, ajutoarele elegante de la Wenko vor fi întotdeauna soluția potrivită. ♥ Tija poate fi ajustată cu ușurință la lungimea dorită (de la 47 până la 80 cm). Capacele antiderapante de pe marg ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Wenko Tijă extensibilă Hercules, lungime maximă 80 cm

Ai auzit până acum de Wenko? Acest brand popular german produce accesorii casnice practice și perfect funcționale care îți vor simplifica viața de zi cu zi. Fie că te este vorba despre curățenie sau despre organizarea lucrurilor într-un dressing, baie sau bucătărie, ajutoarele elegante de la Wenko vor fi întotdeauna soluția potrivită. ♥ Tija poate fi ajustată cu ușurință la lungimea dorită (de la 47 până la 80 cm). Capacele antiderapante de pe margini împiedică alunecarea pe suprafețe netede și garantează o prindere fermă fără șuruburi, dibluri sau găuriri. Se poate muta oricând dintr-un loc în altul, cu ușurință.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wenko Tijă extensibilă Hercules, lungime maximă 80 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wenko Tijă extensibilă Hercules, lungime maximă 80 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.