Wenko Scurgator de vase pliabil, 36.5 x 13 x 31 cm, polipropilena/plastic, alb/gri

89,00 lei (1 magazin)
Povestea de succes a companiei Wenko incepe la sfarsitul anilor '50. Cu un instinct bine dezvoltat pentru idei ingenioase pentru casa, compania a cunoscut succesul in anii ce au urmat, devenind unul din pionii majori din aceasta industrie, la nivel mondial. Gama de produse este foarte vasta, oferind clientilor sai produse pentru organizare a obiectelor casnice, accesorii pentru baie si bucatarie.Compozitie material: polipropilena, plastic. ...

Descriere


Wenko Scurgator de vase pliabil, 36.5 x 13 x 31 cm, polipropilena/plastic, alb/gri

Povestea de succes a companiei Wenko incepe la sfarsitul anilor '50. Cu un instinct bine dezvoltat pentru idei ingenioase pentru casa, compania a cunoscut succesul in anii ce au urmat, devenind unul din pionii majori din aceasta industrie, la nivel mondial. Gama de produse este foarte vasta, oferind clientilor sai produse pentru organizare a obiectelor casnice, accesorii pentru baie si bucatarie.Compozitie material: polipropilena, plastic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wenko Scurgator de vase pliabil, 36.5 x 13 x 31 cm, polipropilena/plastic, alb/gri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wenko Scurgator de vase pliabil, 36.5 x 13 x 31 cm, polipropilena/plastic, alb/gri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.