Wella Color Touch Rich Naturals 9/16 60 ml

de la 34,40 lei (2 magazine)
Descrierea produsului Wella Professionals Color Touch Rich Naturals Caracteristici Descriere: Crema coloranta demi-permanenta, Wella Professionals Color Touch, ofera parului o stralucire intensa si o colorare multidimensionala. Gama de culori  variata ofera posibilitatea de a crea o culoare unica. Efecte: 63% mai multa stralucire nuante vibrante intensificarea culorii naturale a parului colorare uniforma pe lungimi si varfuri ...

Descriere


Wella Color Touch Rich Naturals 9/16 60 ml

Descrierea produsului Wella Professionals Color Touch Rich Naturals
Caracteristici

Descriere:
Crema coloranta demi-permanenta, Wella Professionals Color Touch, ofera parului o stralucire intensa si o colorare multidimensionala. Gama de culori  variata ofera posibilitatea de a crea o culoare unica.

Efecte:

  • 63% mai multa stralucire
  • nuante vibrante
  • intensificarea culorii naturale a parului
  • colorare uniforma pe lungimi si varfuri
  • acoperire de pana la 50% a firelor albe
  • se indeparteaza treptat, dupa 20-24 spalari
  • posibilitatea de a combina mai multe nuante din gama Color Touch pentru a obtine o culoare unica

Aplicare:

Amestecul recomandat
Amestecati intotdeauna culoarea  Color Touch dorita cu emulsia Color Touch de 1.9% sau  4%. Se recomanda o ratie de 1:2 (de exemplu 30 g de crema + 60 g de emulsie).

Aplicare
Folositi manusi adecvate, de unica folosinta. Nu folositi instrumente metalice. Aplicati amestecul pe parul  recent spalat si uscat. Pentru a obtine o culoare mai intensa aplicati pe un par uscat in totalitate. Timpul de actionare fara incalzire: 20 de minute sau 15 minute pentru parul deja vopsit sau tratat chimic. Timpul de actionare cu incalzire (Climazon2): 15 minute sau 10 minute pentru parul deja vopsit sau tratat chimic. Daca este necesar puteti extinde timpul de actionare recomandat cu 5 minute.

Vopsirea radacinilor
Se aplica amestecul pe radacinile parului. Se intinde amestecul pe intregul fir de par pentru a unifica culoarea. Daca este necesar puteti extinde timpul de actionare recomandat cu 5 minute.

Spalare
Spalati bine parul cu apa calduta. Folositi un sampon pentru par vopsit cum ar fi  Wella Professionals Color Brilliance sau SP Save. Pentru a fixa culoarea sau pentru a o neutraliza, dupa vopsire folositi produsul SP Wella Professionals Color Save Emulsion.

Special Touch Color Mix

Aplicare
Pentru a intensifica culoare obtinuta dupa folosirea Color Touch, in functie de nivelul de intensitate dorit amestecati ingredientele: de exemplu  20 g Color Touch + 10 g Special mix + 60 g Color Touch Emulsion. Pentru a reduce intensitatea culorii Color Touch:  folositi produsul Clear Shade 0/00, de examplu 20 g Color Touch + 10 g Clear Shade 0/00 + 60 g Color Touch Emulsion.

Amestec
Amestecati intotdeauna  culoarea Special Mix  si culoarea Color Touch intr-o ratie de 1:2  cu emulsia Color Touch 1.9% sau 4%.

ATENTIE:
Aceasta este o vopsea profesionala, destinata utilizarii in saloane. Utilizarea la domiciliu ar trebui precedata de o consultare cu un stilist, in legatura cu nuanta potrivita si concentratia emulsiei active. Rezultatul final va depinde de tipul si conditia parului.

UtilizareVopsele de păr profesionale

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wella Color Touch Rich Naturals 9/16 60 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wella Color Touch Rich Naturals 9/16 60 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.