Well PSUP-INV/U-12V150W/02-WL

de la 216,00 lei (2 magazine)
Invertorul se utilizeaza pentru a alimenta consumatorii de curent alternativ AC în cazul inexistentei retelei nationale de energie electrica. Prevazut cu doua iesiri: - 1 x 230V ca, pentru stecher plat; - 1 x 5V cc / port USB; Cu ventilator incorporat, pentru racire rapida si evitarea situatiilor de supra-incalzire. Putere: 150 W. Este echipat cu alarma pentru semnalizarea scaderii voltajului bateriei masinii, scurt-circuit, supra-tensiune, supra-incalzire, su ...

Descriere


Well PSUP-INV/U-12V150W/02-WL

Invertorul se utilizeaza pentru a alimenta consumatorii de curent alternativ AC în cazul inexistentei retelei nationale de energie electrica.

Prevazut cu doua iesiri:


- 1 x 230V ca, pentru stecher plat;

- 1 x 5V cc / port USB;


Cu ventilator incorporat, pentru racire rapida si evitarea situatiilor de supra-incalzire.

Putere: 150 W.

Este echipat cu alarma pentru semnalizarea scaderii voltajului bateriei masinii, scurt-circuit, supra-tensiune, supra-incalzire, supra-incarcare si intrerupe automat alimentarea, in momentul scaderii acesteia sub valoarea minima necesara.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Well PSUP-INV/U-12V150W/02-WL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Well PSUP-INV/U-12V150W/02-WL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.