Weleda Ulei de rodie pentru piele 30 ml

118,00 lei (1 magazin)
Uleiul pentru piele de rodie este un ulei de piele de lux, care este plin cu ingrediente active. Oferă pielii hrană intensă și o luminează instantaneu. Un amestec de 8 uleiuri organice atent selecționate, inclusiv de rodie, caise, avocado și argan, împreună cu extracte de mei, ridurile sunt vizibil înmuiate. Uleiul este bogat în antioxidanți care protejează pielea de radicalii liberi și întăresc stratul protector al pielii. Efectele de îngrijire sunt completate de un p ...

Descriere


Weleda Ulei de rodie pentru piele 30 ml

Uleiul pentru piele de rodie este un ulei de piele de lux, care este plin cu ingrediente active. Oferă pielii hrană intensă și o luminează instantaneu. Un amestec de 8 uleiuri organice atent selecționate, inclusiv de rodie, caise, avocado și argan, împreună cu extracte de mei, ridurile sunt vizibil înmuiate. Uleiul este bogat în antioxidanți care protejează pielea de radicalii liberi și întăresc stratul protector al pielii. Efectele de îngrijire sunt completate de un parfum captivant, care combină uleiuri esențiale de vanilie, davană și portocală. Uleiul ușor este absorbit rapid fără sentiment de grăsime, oferă alimentația necesară pielii și activează regenerarea. Uleiul este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Weleda Ulei de rodie pentru piele 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Weleda Ulei de rodie pentru piele 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.