Weleda Skin Food crema universala piele foarte uscata 75 ml

34,00 lei (1 magazin)
Weleda Skin Food, 75 ml, Creme de corp pentru femei, Crema de corp Weleda Skin Food răsfață pielea, oferindu-i nutriția necesară și o hidratare de lungă durată.Caracteristici:hidratează pielea în profunzimecalmează și înviorează pielearegenerează pieleaCum se utilizează:Se aplică produsul pe pielea curată și se masează ușor, până la absorbția completă. Se utilizează după cum este necesar. ...

Descriere


Weleda Skin Food crema universala piele foarte uscata 75 ml

Weleda Skin Food, 75 ml, Creme de corp pentru femei, Crema de corp Weleda Skin Food răsfață pielea, oferindu-i nutriția necesară și o hidratare de lungă durată.Caracteristici:hidratează pielea în profunzimecalmează și înviorează pielearegenerează pieleaCum se utilizează:Se aplică produsul pe pielea curată și se masează ușor, până la absorbția completă. Se utilizează după cum este necesar.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Weleda Skin Food crema universala piele foarte uscata 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Weleda Skin Food crema universala piele foarte uscata 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.