Weleda MEN Crema de ras 75-ml

de la 28,05 lei (3 magazine)
Crema de ras Weleda formeaza o spuma consistenta si cremoasa care permite un barbierit eficient si fin in acelasi timp. Protejeaza si totodata ingrijeste pielea sensibila si solicitata datorita extractelor de panseluta, a uleiului de migdale si laptelui de capra. Caracterisici: - produs bio obtinut din ingrediente naturale - protejeaza si totodata ingrijeste pielea sensibila - ingrediente principale: migdale dulci, panselute - produs testat dermatologic ...

Descriere


Weleda MEN Crema de ras 75-ml


Crema de ras Weleda formeaza o spuma consistenta si cremoasa care permite un barbierit eficient si fin in acelasi timp. Protejeaza si totodata ingrijeste pielea sensibila si solicitata datorita extractelor de panseluta, a uleiului de migdale si laptelui de capra.




Caracterisici:


- produs bio obtinut din ingrediente naturale


- protejeaza si totodata ingrijeste pielea sensibila


- ingrediente principale: migdale dulci, panselute


- produs testat dermatologic


- nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.



Utilizare: umeziti usor fata cu apa apoi aplicati crema de ras si masati usor. Dupa ras se recomanda Weleda After Shave Balsam care hraneste si linisteste pielea.



Ingrediente: water (aqua), potassium stearate, glycerin, potassium olivate, potassium cocoate, sodium stearate, fragrance (parfum)*, viola tricolor extract, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) fruit extract, caprae lac (goat milk), sodium olivate, sodium cocoate, sodium silicate, magnesium sulfate, alcohol, limonene*, linalool*, citronellol*, geraniol*.


*din uleiuri esentiale naturale.







Cantitate: 75 ml Tipul de ten: toate tipurile de ten Efect: protector Aroma: migdale

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Weleda MEN Crema de ras 75-ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Weleda MEN Crema de ras 75-ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.