Weleda Evening Primrose crema de noapte 30 ml

108,80 lei (1 magazin)
Weleda Evening Primrose, 30 ml, Pentru ten matur pentru femei, Tenul trebuie îngrijit și seara. Tratamentul de noapte Weleda Evening Primrose îngrijește pielea în timpul somnului și îi dă tot ce are nevoie.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftingregenerează și revitalizeazăhidratează intenshrănește în profunzimela atingere, pielea este fină ca mătaseareface aspectul tineresc al tenuluiCum se utilizează:Se aplică cu mișcări circulare, pe piel ...

Descriere


Weleda Evening Primrose crema de noapte 30 ml

Weleda Evening Primrose, 30 ml, Pentru ten matur pentru femei, Tenul trebuie îngrijit și seara. Tratamentul de noapte Weleda Evening Primrose îngrijește pielea în timpul somnului și îi dă tot ce are nevoie.Caracteristici:reface fermitatea pielii și are efect de liftingregenerează și revitalizeazăhidratează intenshrănește în profunzimela atingere, pielea este fină ca mătaseareface aspectul tineresc al tenuluiCum se utilizează:Se aplică cu mișcări circulare, pe pielea curată și se masează ușor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu. A se utiliza regulat în fiecare seară.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Weleda Evening Primrose crema de noapte 30 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Weleda Evening Primrose crema de noapte 30 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.