Weleda Cremă de zi hrănitoare pentru tenul Skin Food (Nourishing Day Cream) 40 ml

92,00 lei (1 magazin)
Transformați-vă pielea cu Skin Food Nourishing Day Cream, dovedit că crește nivelul de umiditate al pielii cu 72% în doar 15 minute, lăsând-o hidratată timp de 12 ore. Formula complet nouă are aceleași proprietăți regenerative ca și crema clasică Skin Food de la Weleda, dar conține și extract din frunze de măslin. Textura crema se absoarbe rapid și hrănește intens pielea, care este mai netedă, mai proaspătă și arată sănătoasă. Formula bogată, non-grasă, ca ...

Descriere


Weleda Cremă de zi hrănitoare pentru tenul Skin Food (Nourishing Day Cream) 40 ml

Transformați-vă pielea cu Skin Food Nourishing Day Cream, dovedit că crește nivelul de umiditate al pielii cu 72% în doar 15 minute, lăsând-o hidratată timp de 12 ore. Formula complet nouă are aceleași proprietăți regenerative ca și crema clasică Skin Food de la Weleda, dar conține și extract din frunze de măslin. Textura crema se absoarbe rapid și hrănește intens pielea, care este mai netedă, mai proaspătă și arată sănătoasă. Formula bogată, non-grasă, care se absoarbe în piele în câteva secunde și poate fi purtată sub machiaj, asigură o piele catifelată. Citrice ușoare în plus, prospețimea uleiului de portocale dulci ridică simțurile, în timp ce aroma învăluitoare a benzoinei promovează o stare de spirit relaxată pe tot parcursul zilei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Weleda Cremă de zi hrănitoare pentru tenul Skin Food (Nourishing Day Cream) 40 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Weleda Cremă de zi hrănitoare pentru tenul Skin Food (Nourishing Day Cream) 40 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.