WEDZE Lentilă ochelari schi S 500 I Copii/Adulți

64,99 lei (1 magazin)
ProtecÈ›ie solară Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toÈ›i ochelarii noÈ™tri sunt 100% anti-UV, conform normei EN 174.Ochelarii de schi sunt soluÅ£ia cea mai bună de protecÅ£ie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV ÅŸi a reflexiilor. Lentilă S3 SUN - Lentilă interschimbabilă S3 SUN corespunde unei lentile închise la culoare, pentru a vă proteja ochii de lumina intensă a soarelui. Am ales o lentilă maro, pentru vizibilitate bună în zo ...

Descriere


WEDZE Lentilă ochelari schi S 500 I Copii/Adulți

Protecție solară

Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toți ochelarii noștri sunt 100% anti-UV, conform normei EN 174.Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor.

Lentilă S3 SUN - Lentilă interschimbabilă

S3 SUN corespunde unei lentile închise la culoare, pentru a vă proteja ochii de lumina intensă a soarelui. Am ales o lentilă maro, pentru vizibilitate bună în zonele umbrite sau către sfârÈ™itul zilei, când lumina scade. AtenÈ›ie, lentilele nu rezistă la zgârieturi!

Lentilă cilindrică

Lentilă cu formă cilindrică. Lentilă din policarbonat flexibil și rezistent la impact.

Lentilă colorată flash

ÎnveliÈ™ colorat pe exteriorul lentilelor (numit Flash colorat) pentru a diminua procentul de transmitere a luminii către ochi, deci pentru vizibilitate optimă în ciuda luminii puternice.

Câmp vizual performant

Ochelarii G500 asigură un câmp vizual performant.

Norma CE EN 174

Norma EN 174 este o normă europeană aplicabilă ochelarilor pentru protejarea ochilor în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Norma ANSI este norma americană, mai exigentă decât norma europeană pentru rezistenÈ›a la È™ocuri È™i impact. AceÈ™ti ochelari de schi respectă ambele 2 norme.

2 mărimi

Mărimea ochelarilor se alege în funcÅ£ie de dimensiunea circumferinÅ£ei capului.
Până la mărimea 55 cm, alegeÅ£i mărimea S, iar pentru peste 56 cm, alegeÅ£i mărimea L.

Garanție

2 ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul WEDZE Lentilă ochelari schi S 500 I Copii/Adulți de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru WEDZE Lentilă ochelari schi S 500 I Copii/Adulți sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.