Wasserkonig FL446725

de la 640,00 lei (3 magazine)
Hidrofor cu pompa autoamorsanta WASSERKONIG FL446725, 800W, 67L min, 24L Hidrofor cu pompa autoamorsanta din fonta, ax motor din inox si racord cu 5 cai, cu flexibil antivibrant cu manta din inox. Echipat cu butelie Aquasystem fabricata in Italia, hidroforul este optim pentru alimentarea in sistem automatizat a aplicatiilor casnice moderne, sisteme de irigatii de dimensiuni medii, transvazarea apei sau cresterea presiunii in reteaua de alimentare cu apa potabila. Caracteristici con ...

Descriere


Wasserkonig FL446725

Hidrofor cu pompa autoamorsanta WASSERKONIG FL446725, 800W, 67L min, 24L Hidrofor cu pompa autoamorsanta din fonta, ax motor din inox si racord cu 5 cai, cu flexibil antivibrant cu manta din inox. Echipat cu butelie Aquasystem fabricata in Italia, hidroforul este optim pentru alimentarea in sistem automatizat a aplicatiilor casnice moderne, sisteme de irigatii de dimensiuni medii, transvazarea apei sau cresterea presiunii in reteaua de alimentare cu apa potabila. Caracteristici constructive hidrofor FL446725: - turbina, difuzorul si tubul de aspiratie din PPO de calitate superioara, asigurand un randament optim de utilizare; - motor electric asincron cu 2 poli; - corpul pompei din fonta; - protectie termica autoresetabila si condensator de pornire; - garnitura mecanica pe ax din ceramica+grafit+NBR pentru o durata de viata ridicata a etansarii; - carcasa motorului din aliaj de aluminiu pentru o racire eficienta; - racord flexibil antivibrant cu manta din inox; - serviciu continuu S1; - butelie de 24 litri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wasserkonig FL446725 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wasserkonig FL446725 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.