W-Tec Geaca moto barbati Rotenhan

de la 467,00 lei (4 magazine)
Geaca pentru motociclism W-TEC Rotenhan este o jacheta eleganta cu ventilatie superioara ce se datoreaza in principal zonelor mari ventilate din fata si spate. Geaca dispune de o captuseala moale, placuta la atingere, ce va asigura un confort sporit in timpul purtarii. Ventilatia acestei jachete asigura un flux excelent de circulare a aerului ce va fi util in timpul zilelor calde de vara. Membrana detasabila va permite calatoria pe timp de ploaie. De asemenea o caracteristica importan ...

Descriere


W-Tec Geaca moto barbati Rotenhan

Geaca pentru motociclism W-TEC Rotenhan este o jacheta eleganta cu ventilatie superioara ce se datoreaza in principal zonelor mari ventilate din fata si spate. Geaca dispune de o captuseala moale, placuta la atingere, ce va asigura un confort sporit in timpul purtarii. Ventilatia acestei jachete asigura un flux excelent de circulare a aerului ce va fi util in timpul zilelor calde de vara.

Membrana detasabila va permite calatoria pe timp de ploaie. De asemenea o caracteristica importanta a acestei jachete este bumbacul cerat din care este realizata, care este mai usor si mai flexibil decat polyesterul, ca rezultat acesta simtindu-se mult mai natural pe corp. Nu in ultimul rand, acest procedeu de fabricare rezulta intr-o jacheta extrem de rezistenta la murdarie.

Jacheta Moto W-TEC Rotenhan dispune de protectii de cauciuc detasabile si intarituri cusute in zonele de stres (coate, umeri). Puteti de asemenea adauga o protectie spate (nu este inclusa) pentru marirea sigurantei dumneavoastra, geaca fiind compatibila cu acestea.

Componentele reflective VisioNight vor spori vizibilitatea dumneavoastra in trafic crescand astfel siguranta. Cele 5 buzunare practice asigura suficient spatiu pentru lucrurile personale.

Folosind benzile de strangere pozitionate la nivelul manecilor si soldurilor, puteti ajusta dimensiunea jachetei pentru a vi se potrivi perfect. Geaca moto W-TEC Rotenhan este o jacheta functionala, eleganta si confortabila potrivita pentru toate tipurile de calatorii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul W-Tec Geaca moto barbati Rotenhan de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru W-Tec Geaca moto barbati Rotenhan sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.