W-Tec FS-715B Union Black

de la 215,00 lei (4 magazine)
Casca W-TEC FS-715B Union Black  este o casca moderna, recomandata pentru scuter, chopper si motociclete cu capacitate cubica mica. Gaura de aerisire superioara, care se poate inchide si captuseala moale ofera un nivel ridicat de confort. Vizorul lat nu protejeaza numai ochii dar asigura si un camp vizual larg. Veti aprecia cu siguranta curelusa ajustabila, cu deschidere/ inchidere rapida.  Casca   W-TEC FS-715B Union Black  este atat de usoara, incat abia o simtiti pe cap. Nu ...

Descriere


W-Tec FS-715B Union Black

Casca W-TEC FS-715B Union Black este o casca moderna, recomandata pentru scuter, chopper si motociclete cu capacitate cubica mica. Gaura de aerisire superioara, care se poate inchide si captuseala moale ofera un nivel ridicat de confort. Vizorul lat nu protejeaza numai ochii dar asigura si un camp vizual larg. Veti aprecia cu siguranta curelusa ajustabila, cu deschidere/ inchidere rapida. Casca W-TEC FS-715B Union Black este atat de usoara, incat abia o simtiti pe cap. Nu in ultimul rand, casca moto W-TEC indeplineste normele de siguranta europene ECE 22.05).



Descriere tehnica:



  • Vizor lung, anti-zgarieturi

  • Gauri de aerisire in partea superioara

  • Captuseala moale

  • Inchidere cu catarama reglabila micrometric

  • Material exterior: ABS

  • Greutate: 1 kg

  • Certificat: ECE 22.05

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul W-Tec FS-715B Union Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru W-Tec FS-715B Union Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.