Vulli Set batistuta cu suport si inel dentitie, bumbac, cauciuc natural, 30 x 30 cm, 0 luni+

Aceasta batista si inelul de dentitie Sophie la girafe aduce tandrete si incantare bebelusului, acestea sunt prezentate intr-o cutie minunata din materiale reciclabile, cu o fereastra transparenta, impodobita cu o panglica adorabila Sophie la girafe. Batistuta este prevazuta cu un inel de dentitie 100% cauciuc natural, usor de prins si manevrat de micile manute ale bebelusului. Caracteristici generale: Material inel: cauciuc natural Material batista: bumbac Intretin ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Vulli Set batistuta cu suport si inel dentitie, bumbac, cauciuc natural, 30 x 30 cm, 0 luni+

Aceasta batista si inelul de dentitie Sophie la girafe aduce tandrete si incantare bebelusului, acestea sunt prezentate intr-o cutie minunata din materiale reciclabile, cu o fereastra transparenta, impodobita cu o panglica adorabila Sophie la girafe.

Batistuta este prevazuta cu un inel de dentitie 100% cauciuc natural, usor de prins si manevrat de micile manute ale bebelusului.

Caracteristici generale:

Material inel: cauciuc natural
Material batista: bumbac
Intretinere: Batistuta se poate spala la masina la 30°C
Dimensiuni ambalaj: 29 x16 x 7 cm
Dimensiuni batistuta: 30 x 30 cm
Dimensiuni inel: 12 x 10 x 0.5 cm
Culoare: Multicolor.

Varsta recomandata: 0 luni+.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vulli Set batistuta cu suport si inel dentitie, bumbac, cauciuc natural, 30 x 30 cm, 0 luni+ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vulli Set batistuta cu suport si inel dentitie, bumbac, cauciuc natural, 30 x 30 cm, 0 luni+ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.