VLAdiLA Tapet Smoke texture 520 x 300 cm

2.200,00 lei (1 magazin)
Tapetul Smoke texture VLAdiLA cu dimnesiunea 520 x 300 cm face parte din colectia Texturia.Colecția este potrivită pentru iubitorii de frumos care sunt în căutarea unor tapete simple, ce imită diferite tipuri de texturi și materiale naturale, însă care își doresc să păstreze calitatea designului de lux. Tapetele VLAdiLA sunt realizate pe un suport non-woven - un material premium nețesut, care oferă durabilitate și rezistență ridicată, având o textură netedă și fin ...

Descriere


VLAdiLA Tapet Smoke texture 520 x 300 cm

Tapetul Smoke texture VLAdiLA cu dimnesiunea 520 x 300 cm face parte din colectia Texturia.Colecția este potrivită pentru iubitorii de frumos care sunt în căutarea unor tapete simple, ce imită diferite tipuri de texturi și materiale naturale, însă care își doresc să păstreze calitatea designului de lux. Tapetele VLAdiLA sunt realizate pe un suport non-woven - un material premium nețesut, care oferă durabilitate și rezistență ridicată, având o textură netedă și fină la atingere. Din dragoste și respect pentru natură, toate tapetele marca VLAdiLA sunt realizate cu vopseluri pe bază de apă, non-toxice, grija pentru mediu fiind una din valorile de bază ale brandului. *VLAdiLA recomandă utilizarea adezivului propriu pentru aplicarea tapetului, astfel încât amenajarea finală să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate. VLAdiLA este un brand românesc de design producător de tapet premium, care folosește tehnici tradiționale de desen și echipamente de producție de ultimă oră pentru a da naștere unor modele de tapet unice, ridicate la rang de artă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VLAdiLA Tapet Smoke texture 520 x 300 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VLAdiLA Tapet Smoke texture 520 x 300 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.