Vitality's Gel de Dus pentru Par si Corp 240ml

49,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Gel de Dus pentru Par si Corp - Vitality's For Man Hair & Body, 240ml:  produs de ingrijire corporala special conceput pentru barbati, cu o formula usoara ce curata eficient atat parul cat si corpul, fiind foarte practic si versatil. Confera o senzatie de prospetime de lunga durata, hidrateaza delicat conferind un parfum placut si revigorant si lasa pielea moale si catifelata. Aplicare:  se aplica pe pielea si parul umede, se maseaza usor pan ...

Descriere


Vitality's Gel de Dus pentru Par si Corp 240ml

Descrierea produsului:
Gel de Dus pentru Par si Corp - Vitality's For Man Hair & Body, 240mlprodus de ingrijire corporala special conceput pentru barbati, cu o formula usoara ce curata eficient atat parul cat si corpul, fiind foarte practic si versatil. Confera o senzatie de prospetime de lunga durata, hidrateaza delicat conferind un parfum placut si revigorant si lasa pielea moale si catifelata.
Aplicarese aplica pe pielea si parul umede, se maseaza usor pana la formarea unei spume dense, apoi se clateste cu apa din abundenta.
BeneficiuHidratare, Curatare.
Cantitate240 ml.
PentruBarbati.
BrandVitality's

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vitality's Gel de Dus pentru Par si Corp 240ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vitality's Gel de Dus pentru Par si Corp 240ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.