Visan Optima / Banters Dog Puppy & Junior Chicken & Rice (2 x 15 kg) 30 kg

550,10 lei (1 magazin)
Hrană de calitate premium cu carne de pui și orez pentru cățelușii de talie mică și mijlocie (sub 25 kg) cu vârsta de până la 12 luni și pentru cățelele gestante sau care alăptează. Pentru gama Banters se folosesc rețete pe bază de ingrediente proaspete din surse locale, potrivite chiar și pentru consumul uman. Sunt gătite în suc propriu, cum ar fi pregătită o tocană de casă. Acest lucru duce la crochete excelente cu valori nutriționale optime ap ...

Descriere


Visan Optima / Banters Dog Puppy & Junior Chicken & Rice (2 x 15 kg) 30 kg

Hrană de calitate premium cu carne de pui și orez pentru cățelușii de talie mică și mijlocie (sub 25 kg) cu vârsta de până la 12 luni și pentru cățelele gestante sau care alăptează. Pentru gama Banters se folosesc rețete pe bază de ingrediente proaspete din surse locale, potrivite chiar și pentru consumul uman. Sunt gătite în suc propriu, cum ar fi pregătită o tocană de casă. Acest lucru duce la crochete excelente cu valori nutriționale optime aplicabile în mod specific nutriției corecte a fiecărui animal de companie. De asemenea, conțin proprietăți extrem de delicioase și digestive cu antioxidanți naturali. Alimentația corectă este o parte esențială a unei vieți sănătoase. Visán Banters Dog Puppy & Junior Chicken & Rice conține ingrediente premium care constituie baza pentru creșterea și dezvoltarea perfectă a oaselor și mușchilor. Dezvoltarea mușchilor și oaselor puternice este ajutată de adaosul de proteine proaspete. Echilibrul dintre vitamine și minerale întărește sistemul imunitar, contribuie la construirea unei piele de protecție mai puternice, a blănii și a barierelor mucoase.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Visan Optima / Banters Dog Puppy & Junior Chicken & Rice (2 x 15 kg) 30 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Visan Optima / Banters Dog Puppy & Junior Chicken & Rice (2 x 15 kg) 30 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.