Virbac Megaderm 28x8 ml

de la 109,90 lei (4 magazine)
Suplimentul Alimentar Megaderm 8 ml x 28 pliculete contine acizi grasi esentiali ce ajuta la refacerea integritatii cutanate si al imbunatatirea calitatii blanii la caini si pisici. MegaDerm 8 ml, 28 plicuri - Supliment alimentar cu acizi grasi esentiali, ce ajuta la refacerea integritatii cutanate si la imbunatatirea calitatii blanii la caini si pisici. Compozitie Megaderm® beneficiaza de o formula pura si echilibrata de acizi grasi esentiali, care include 4 acizi grasi ...

Descriere


Virbac Megaderm 28x8 ml

Suplimentul Alimentar Megaderm 8 ml x 28 pliculete contine acizi grasi esentiali ce ajuta la refacerea integritatii cutanate si al imbunatatirea calitatii blanii la caini si pisici.

MegaDerm 8 ml, 28 plicuri - Supliment alimentar cu acizi grasi esentiali, ce ajuta la refacerea integritatii cutanate si la imbunatatirea calitatii blanii la caini si pisici.

Compozitie

Megaderm® beneficiaza de o formula pura si echilibrata de acizi grasi esentiali, care include 4 acizi grasi esentiali din surse de calitate ridicata:

Acizi grasi Omega 3 ( acid linoleic si acid gama-linoleic) Acizi grasi Omega 6 (acid eicosapentaenoic si acid docosahexaenoic).

Megaderm® contine ulei de Luminita Noptii, ulei de Floarea soarelui si ulei de peste de apa rece.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Virbac Megaderm 28x8 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Virbac Megaderm 28x8 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.