Vimar Rama ornament 2 module Metal Brushed Black Eikon Exé

171,26 lei (1 magazin)
Intr-o casa, partea functionala a intrerupatoarelor este incontestabila, insa ramele reprezinta latura estetica care isi pune amprenta asupra peretelui. Modelele clasice si demodate sunt date uitarii datorita gamelor de rame ornament Vimar, care se remarca printr-un design actual si ofertant. Ramele Vimar din gama Eikon capteaza toata atentia prin materialele naturale de calitate exceptionala, care defineste identitatea si personalitatea fiecarui finisaj. Formele pure si esentiale ...

Descriere


Vimar Rama ornament 2 module Metal Brushed Black Eikon Exé

Intr-o casa, partea functionala a intrerupatoarelor este incontestabila, insa ramele reprezinta latura estetica care isi pune amprenta asupra peretelui. Modelele clasice si demodate sunt date uitarii datorita gamelor de rame ornament Vimar, care se remarca printr-un design actual si ofertant.


Ramele Vimar din gama Eikon capteaza toata atentia prin materialele naturale de calitate exceptionala, care defineste identitatea si personalitatea fiecarui finisaj.


Formele pure si esentiale subliniaza estetica Eikon Exé. Colturi patrate si linii riguroase, pentru o placa ornamentala care se potriveste perfect in orice mediu. Detalii de stil, 100% made in Italy.


Placile ornamentale sunt realizate din materiale care rezulta dintr-o selectie atenta care a favorizat materialele naturale si pe cele de calitate exceptionala. Calitatea superioara a celor 27 de finisaje ofera o varietate completa de solutii adecvate pentru orice mediu.


Rama ornament 2M Metal Brushed Black Eikon Exé:



  • rama patrata

  • 2 module

  • din metal periat

  • culoare: negru periat

  • din seria VIMAR, gama Eikon Exé

Specificatii tehnice: Gama: EIKON,Culoare: NEGRU,tip material rame: metal,nr. module: 2,rama: clasica

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vimar Rama ornament 2 module Metal Brushed Black Eikon Exé de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vimar Rama ornament 2 module Metal Brushed Black Eikon Exé sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.