vidaXL Troler de cosmetice, roz, aluminiu 91813

de la 473,50 lei (2 magazine)
Acest troler de cosmetice este soluția ideală pentru a vă păstra produsele cosmetice organizate frumos. Trebuie doar să puneți tot ceea ce aveți nevoie în această trusă de cosmetice practică și să o luați cu dvs.! Fabricată din lemn, foaie de ABS și aluminiu, această geantă de cosmetice este ideală pentru depozitarea produselor cosmetice și menținerea lor în stare perfectă. Lada de cosmetice este prevăzut cu 4 niveluri și 1 sertar, oferind un spațiu ampl ...

Descriere


vidaXL Troler de cosmetice, roz, aluminiu 91813

Acest troler de cosmetice este soluția ideală pentru a vă păstra produsele cosmetice organizate frumos. Trebuie doar să puneți tot ceea ce aveți nevoie în această trusă de cosmetice practică și să o luați cu dvs.!

Fabricată din lemn, foaie de ABS și aluminiu, această geantă de cosmetice este ideală pentru depozitarea produselor cosmetice și menținerea lor în stare perfectă. Lada de cosmetice este prevăzut cu 4 niveluri și 1 sertar, oferind un spațiu amplu de depozitare pentru cosmeticele și produsele dvs. de înfrumusețare. În plus, trusa de cosmetice este prevăzută cu 4 roți detașabile, care vă permit să o mutați și să o luați cu dvs. peste tot!

  • Culoare: Roz
  • Material: Aluminiu, ABS și lemn
  • Dimensiuni: 37 x 24 x 74 cm (L x l x î)
  • Cu 4 niveluri și 1 sertar
  • Cu 4 roți detașabile

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Troler de cosmetice, roz, aluminiu 91813 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Troler de cosmetice, roz, aluminiu 91813 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.