vidaXL Set mobilier de grădină cu perne gri, 9 piese, oțel 3187950

3.615,46 lei (1 magazin)
Bucurati-va de o cafea agreabila, in spatiul dvs. din exterior, cu acest set de sezlong pentru gradina! Este o completare perfecta pentru gradina si terasa dvs., creand o impresie de durata! Material stabil: Otelul este un material exceptional de dur si puternic. Ofera rezistenta si stabilitate. Otelul vopsit electrostatic creeaza un strat protector impotriva uzurii.Perne moi: Pernele groase detasabile ale setului de mobilier pentru gradina, sunt incluse, pentru a oferi un confort ...

Descriere


vidaXL Set mobilier de grădină cu perne gri, 9 piese, oțel 3187950

Bucurati-va de o cafea agreabila, in spatiul dvs. din exterior, cu acest set de sezlong pentru gradina! Este o completare perfecta pentru gradina si terasa dvs., creand o impresie de durata!

Material stabil: Otelul este un material exceptional de dur si puternic. Ofera rezistenta si stabilitate. Otelul vopsit electrostatic creeaza un strat protector impotriva uzurii.Perne moi: Pernele groase detasabile ale setului de mobilier pentru gradina, sunt incluse, pentru a oferi un confort maxim la asezare.Cotiere si spatar confortabile: Bratele si spatele dvs. se pot odihni confortabil datorita cotierelor si spatarului.Blat robust: Blatul robust al acestei mese pentru gradina va ofera spatiu pentru a pune cateva gustari, cosuri de fructe, obiecte decorative, precum si diverse alte lucruri esentiale.

Bine de stiut:

Pentru ca asamblarea sa fie cat mai usoara, fiecare produs este livrat cu un manual.

Nota:

Pentru a va asigura ca mobilierul dvs. de exterior ramane frumos, va recomandam sa il protejati cu o husa impermeabila.Culoare: NegruTaburet/masuta de cafea:Material: Otel vopsit electrostaticDimensiuni: 60 x 60 x 35 cm (L x l x i)Dimensiune sezut: 60 x 60 cm (l x ad.)Inaltime sezut fata de sol (fara perna): 35 cmCapacitate maxima de incarcare (pe fiecare loc): 110 kgScaun lateral:Material: Otel vopsit electrostaticDimensiuni: 62 x 75 x 79 cm (L x l x i)Dimensiune sezut: 60 x 60 cm (l x ad.)Inaltime sezut fata de sol (fara perna): 35 cm Inaltime brat fata de sol: 55,5 cmCapacitate maxima de incarcare (pe fiecare loc): 110 kgScaun de colt:Material: Otel vopsit electrostaticDimensiuni: 76 x 76 x 79 cm (L x l x i)Dimensiune sezut: 60 x 60 cm (l x ad.)Inaltime sezut fata de sol (fara perna): 35 cmCapacitate maxima de incarcare (pe fiecare loc): 110 kgScaun de mijloc:Material: Otel vopsit electrostaticDimensiuni: 60 x 74 x 79 cm (L x l x i)Dimensiune sezut: 60 x 60 cm (l x ad.)Inaltime sezut fata de sol (fara perna): 35 cmCapacitate maxima de incarcare (pe fiecare loc): 110 kgPerna:Culoare: GriMaterial: Material textil (poliester 100%)Material de umplutura perna de sezut: SpumaMaterial de umplutura perna de spatar: Bumbac PPDimensiuni perna de sezut: 60 x 60 x 8 cm (L x l x gros.)Dimensiuni perna de spatar (mare): 60 x 45 x 8 cm (L x l x gros.)Dimensiuni perna de spatar (mica): 52 x 45 x 8 cm (L x l x gros.)Pachetul de livrare contine:2 x Scaun lateral4 x Scaun de mijloc1 x scaun de colt2 x Taburet/masuta de cafea9 x Perna de sezut7 x perna pentru spate (mare)1 x perna pentru spate (mica)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Set mobilier de grădină cu perne gri, 9 piese, oțel 3187950 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Set mobilier de grădină cu perne gri, 9 piese, oțel 3187950 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.