vidaXL Set mobilier bistro pliabil, 3 piese, gri, poliratan 319991

de la 526,36 lei (2 magazine)
Acest set de bistro pliabil, format din 3 piese si realizat din poliratan, este o alegere excelenta pentru a lua masa sau pentru a va relaxa in gradina, pe balcon sau pe terasa dvs. Material rezistent la intemperii: Ratanul PE, cunoscut si sub numele de poliratan, este rezistent la intemperii si usor de curatat. Ramane frumos la exterior pentru o perioada lunga de timp. Este mai economic decat alte materiale, oferind in acelasi timp o calitate deosebita, confort si un aspect esteti ...

Descriere


vidaXL Set mobilier bistro pliabil, 3 piese, gri, poliratan 319991

Acest set de bistro pliabil, format din 3 piese si realizat din poliratan, este o alegere excelenta pentru a lua masa sau pentru a va relaxa in gradina, pe balcon sau pe terasa dvs.

Material rezistent la intemperii: Ratanul PE, cunoscut si sub numele de poliratan, este rezistent la intemperii si usor de curatat. Ramane frumos la exterior pentru o perioada lunga de timp. Este mai economic decat alte materiale, oferind in acelasi timp o calitate deosebita, confort si un aspect estetic frumos.Cadru stabil: Cadrul din otel vopsit electrostatic asigura robustete si stabilitate.Design pliabil: Masa si scaunele pot fi pliate cu usurinta atunci cand nu sunt utilizate, pentru depozitare si transport usor.

Bine de stiut:

Pentru ca asamblarea sa fie cat mai usoara, fiecare produs este livrat cu un manual.

Nota:

Pentru a va asigura ca mobilierul dvs. de exterior ramane frumos, va recomandam sa il protejati cu o husa impermeabila.Culoare: GriMaterial: Ratan PE, otel vopsit electrostaticScaun:Dimensiuni: 40 x 45 x 79 cm (l x ad. x i)Dimensiuni sezut: 40 x 28 cm (l x ad.)Inaltime sezut fata de sol: 47 cmCapacitate maxima de incarcare (per loc): 110 kgMasa:Dimensiuni: 55 x 54 x 71 cm (l x ad. x i)Pachetul de livrare contine:1 x Masa de bistro2 x Scaun de bistro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Set mobilier bistro pliabil, 3 piese, gri, poliratan 319991 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Set mobilier bistro pliabil, 3 piese, gri, poliratan 319991 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.